Το Ναύπλιο αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό αυτή την περίοδο. Βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, είναι γραφικό και οι αναρίθμητες επιλογές που προσφέρει το καθιστούν ιδανική επιλογή για Σαββατοκύριακο. Αν σκέφτεσαι κι εσύ να πάρεις το αυτοκίνητο και να το επισκεφτείς, σίγουρα η εκδρομή δε θα σε απογοητεύσει. Εκτός όμως από την περιπλάνηση στο Παλαμήδι και το αρχαιολογικό μουσείο υπάρχει ακόμα ένα σημείο που επιβάλλεται να επισκεφτείς φέτος!
Νέα διάσταση στο φαγητό και το κρασί
Το φαγητό είναι ίσως σημαντικότερη απόλαυση των διακοπών μετά την εξόρμηση στην παραλία. Γι’ αυτό, αν βρεθείς στο Ναύπλιο σε ενημερώνουμε ότι το Savor Nafplio απέκτησε “σπίτι”! Επισκέψου το χώρο για να απολαύσεις μαζί με την παρέα σου τις ιδιαίτερες γεύσεις του chef Κώστα Παπασταμάτη, καθώς επίσης και τις μοναδικές ποικιλίες κρασιού που επιλέγονται με ιδιαίτερη
προσοχή ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με τα πιάτα. Στόχος είναι κάθε έναν επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το Ναύπλιο μέσα από ένα γαστρονομικό ταξίδι. Το Savor Nafplio προσφέρει γεύσεις μοναδικές. Αυτή η συνάντηση θα μείνει για σένα και την παρέα σου μια παντοτινή, αγαπημένη ανάμνηση.
Γιατί να επισκεφτείς το Savor Nafplio
Κατά τη διάρκεια του private dining μπορείς να συνδυάσεις κάθε πιάτο με την κατάλληλη ποικιλία κρασιού και να ανακαλύψεις τη σύγχρονη «τέχνη» του ζευγαρώματός τους. Ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει τον chef κατά τη διαδικασία μαγειρέματος με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και σύγχρονες τεχνικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γευστικό αποτέλεσμα προκύπτει από τις προτιμήσεις του επισκέπτη.
Στο χώρο θα βρεις επίσης μερικά από τα καλύτερα και υψηλής ποιότητας ελληνικά κρασιά. Το Savor Nafplio ταξιδεύει στην Ελλάδα προσφέροντας πέντε αντιπροσωπευτικές ποικιλίες που
χαρακτηρίζουν κάθε διαφορετική περιοχή. Διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών και διαδικασίες παράγουν διαφορετικά στυλ κρασιού. Πειραματίσου δοκιμάζοντας το αποτέλεσμα κάθε οινοποιείου και βρες κοινά στοιχεία και διαφορές. Το νέο στέκι που υπόσχεται αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 20 – Ναύπλιο.
Μάθε περισσότερα εδώ
Διαβάστε επίσης: Φτιάξτε την δική σας μπάρα αλατισμένης μαύρης σοκολάτας με φυστικοβούτυρο | Thats Life. Life as it is!
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.