Δεν είναι μόνο ένα εύκολο γεύμα, είναι αυτή η έντονη γεύση που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!

Υλικα

2 στήθη κοτόπουλου

1 ¾ φλ σάλτσα τομάτας

1 κουταλιά της σούπας κύμινο

2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι

1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

Για το γουακαμόλε

3 ώριμα αβοκάντο

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 jalapeno πιπεριά λιωμένη

χυμό από 1 lime

2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο

Αλάτι για γεύση

Για το Burrito

Τορτίγια

Κρέμα γάλακτος


Εκτέλεση

Προσθέτουμε όλα τα υλικά για να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί από μέσα. Ενώ το κοτόπουλο μαγειρεύεται ετοιμάζουμε το γουακαμόλε. Ζεσταίνουμε τη κάθε τορτίγια για 10 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια γεμίζουμε στη μέση με κοτόπουλο, γουακαμόλε και λίγη κρέμα γάλακτος. Τυλίγουμε το burrito και σερβίρουμε.