Η επίσκεψη στο αγαπημένο μας εστιατόριο και οι θαλασσινοί μεζέδες ήταν κάτι που στερηθήκαμε όλοι αυτή τη χρονιά. Η εστίαση έχει κατεβάσει τα “ρολά”, με αποτέλεσμα οι έξοδοι για φαγητό με την παρέα μας να μοιάζουν μακρινή ανάμνηση πλέον. Ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες, έχουμε εδώ και καιρό αρχίσει να αναζητάμε ποιοτικές λύσεις φαγητού που έρχονται στο σπίτι μας σε πακέτο. Μπορεί να βρήκαμε εκατοντάδες επιλογές για να παραγγείλουμε πίτσα ή σουβλάκια όμως αυτό δεν μπορεί να μας καλύψει πάντα.
Νόστιμοι θαλασσινοί μεζέδες στην πόρτα μας
Γι’ αυτό με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε την είδηση ότι η ομάδα του Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar στη Βούλα επιστρέφει. Με υπηρεσίες delivery και take away απαντά, σε πείσμα των καιρών, με νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες. Μπορείς να παραγγείλεις μεζέδες που είναι κατάλληλοι και για τη σαρακοστή.
Το εστιατόριο ετοιμάζει για μας γευστικές προτάσεις με φρέσκιες πρώτες ύλες και μεράκι. Υποδειγματικά ceviche και καρπάτσιο, λαχταριστά ρολάκια sushi, μοσχομυριστά μαγειρευτά, rissoti, pasta και φυσικά δεν λείπουν οι ωμές επιλογές.
Αν θες να ετοιμάσεις ένα ιδιαίτερο τραπέζι, θα βρεις λακέρδα παστωμένη σε ανθό αλατιού με τουρσί κουνουπίδι, γαλλικά στρείδια με τζίντζερ, τοματίνια και τρίχωρμες πιπεριές, ceviche καραβίδας με αβοκάντο, τσίλι και κόλιανδρο, ψητό χταπόδι στα κάρβουνα με αλιάδα καρότου, κλασσική ψαρόσουπα καθώς και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια. Από το μενού δε λείπουν οι επιλογές sushi με ρολάκια maki, sashimi και nigiri.
Η παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω των εφαρμογών wolt και e-food και οι αγαπημένες θαλασσινές γεύσεις θα έρθουν στην πόρτα μας. Γι’ αυτούς που μένουν στη Βούλα και θέλουν να περπατήσουν, το κατάστημα εξυπηρετεί και take away.
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.