Στο εστιατόριο «Carnem Prime Steakhouse» στο Brooklyn μπορείς να γευθείς κάτι ξεχωριστό. Κάτι γλυκό, με τραγανή αλμυρή λαχτάρα και καλοψημένα κομμάτια χοιρινού! Εκεί όπου το gourmet αποκτά άλλη έννοια ένας σεφ έβαλες στόχο να γεμίσει τη γλώσσα των πελατών με κάτι – στα αλήθεια- εκκεντρικό και ιδιότροπο!
Ο David DiSalvo δημιούργησε το μαλλί της γριάς που στην καρδιά του έχει κομμάτια χοιρινού extra τραγανά αλλά – την ίδια στιγμή- πολύ ζουμέρα.Αν θέλεις μπορείς να σκεφτείς ότι αυτή η γεύση είναι σιρόπι και μπέικον μαζί.
Μία μπουκιά σε φέρνει κοντά στον ωκεανό όπου ζάχαρη και αλάτι σμίγουν αρμονικά και δημιουργούν ένα παραλήρημα γεύσης. Ένας μαλακός ανεμοστρόβιλος όπου το κρέας λιώνει στο στόμα σου!