Μια φανατική θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της, αφού ο σύζυγός της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αγαπημένη της τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του Super Bowl.
Οι Swifties περίμεναν με αγωνία τη στιγμή που η Τέιλορ Σουίφτ θα εμφανιζόταν στη μεγάλη οθόνη, όμως το κοινό δεν φάνηκε εξίσου ενθουσιασμένο, καθώς την αποδοκίμασε έντονα. Ανάμεσα σε εκείνους που συμμετείχαν στο γιουχάισμα ήταν και ο σύζυγος της Louisa Melcher (@loulouorange), γεγονός που φαίνεται πως στάθηκε η αφορμή για να πάρει μια δραστική απόφαση.
«Αυτό μου λέει όλα όσα πρέπει να ξέρω γι’ αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok.
@loulouorange It sucks to start over, but it would suck far worse to raise my future girls with a father who thinks it’s acceptable to publicly jeer at a woman just for existing 🙅🏻♀️ #superbowl #taylorswift #relationship #divorce ♬ original sound – Louisa Melcher
Η Louisa δεν δίστασε να το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο, δηλώνοντας: «Παίρνω διαζύγιο από τον σύζυγό μου επειδή αποδοκίμασε την Τέιλορ Σουίφτ στο Super Bowl και ακόμα δεν νομίζω ότι με πιστεύει.» Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως «μπορεί να θέλει να ξεκινήσει, γιατί μόλις κατέθεσα τα χαρτιά μου στο δικαστήριο και μπορείτε να δείτε εδώ ότι η ημερομηνία του χωρισμού είναι το φετινό Super Bowl».
Στο βίντεο κρατούσε ένα έγγραφο, αν και δεν ήταν ευδιάκριτο, ενώ εξήγησε πως το διαζύγιο δεν αφορά αποκλειστικά το γιουχάισμα, αλλά «εξαιτίας όλων όσων αντιπροσωπεύει στη σχέση μας».
Το αν το κλιπ είναι όντως αληθινό ή απλά μια δόση σάτιρας παραμένει άγνωστο, ωστόσο πολλοί χρήστες του TikTok δεν δίστασαν να πάρουν θέση.
«Ισχύει. Δεν σεβάστηκε ενεργά ένα από τα ενδιαφέροντά σας μπροστά σας», σχολίασε κάποιος.
Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει αν αυτό είναι ένα αστείο, γιατί αυτό είναι τόσο έγκυρο lol. Θα τον χώριζα κι εγώ και δεν μου αρέσει καν η Τέιλορ Σουίφτ.»
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;