193 θερμίδες
Υλικά:
2 μικρές πίτες ολικής άλεσης
½ κρεμμύδι λεπτοκομμένο
2 ντομάτες λεπτοκομμένες
2 μανιτάρια λεπτοκομμένα
1 κουτ.σούπας γλυκό καλαμπόκι
1 λεπτοκομμένη πράσινη πιπεριά
1 κουτ.σούπας πουρές ντομάτας
1 κουτ.γλ. ελαιόλαδο
1 κουτ.γλ. μείγμα από ξηρά βότανα
2 φέτες φιλέτο ζαμπόν ή γαλοπούλα κομμένες σε λεπτές λωρίδες
50 γρ. μοτζαρέλα χαμηλών λιπαρών
Εκτέλεση:
- Κόψτε στη μέση την πίτα έτσι ώστε να πάρει το σχήμα μιας τσέπης και στη κάτω πλευρά απλώστε τον πουρέ ντομάτας.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις φέτες από το κρεμμύδι, τις ντομάτες, την πιπεριά, τα μανιτάρια, μαζί με το γλυκό καλαμπόκι, τις λωρίδες ζαμπόν ή γαλοπούλα, το τυρί και τα βότανα κι αναμείξτε τα όλα μαζί με το ελαιόλαδο.
- Μοιράστε το μείγμα ανάμεσα στις δύο πίτες και τοποθετήστε τις στην επιφάνεια του γκριλ της ψηστιέρας της Russell Hobbs την οποία έχετε προθερμάνει. Ψήστε για 3 με 5 λεπτά μέχρι να ψηθούν καλά οι πίτες και να λιώσει το τυρί.