193 θερμίδες

Υλικά:

2 μικρές πίτες ολικής άλεσης

½ κρεμμύδι λεπτοκομμένο

2 ντομάτες λεπτοκομμένες

2 μανιτάρια λεπτοκομμένα

1 κουτ.σούπας γλυκό καλαμπόκι

1 λεπτοκομμένη πράσινη πιπεριά

1 κουτ.σούπας πουρές ντομάτας

1 κουτ.γλ. ελαιόλαδο

1 κουτ.γλ. μείγμα από ξηρά βότανα

2 φέτες φιλέτο ζαμπόν ή γαλοπούλα κομμένες σε λεπτές λωρίδες

50 γρ. μοτζαρέλα χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση:

  1. Κόψτε στη μέση την πίτα έτσι ώστε να πάρει το σχήμα μιας τσέπης και στη κάτω πλευρά απλώστε τον πουρέ ντομάτας.
  2. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις φέτες από το κρεμμύδι, τις ντομάτες, την πιπεριά, τα μανιτάρια, μαζί με το γλυκό καλαμπόκι, τις λωρίδες ζαμπόν ή γαλοπούλα, το τυρί και τα βότανα κι αναμείξτε τα όλα μαζί με το ελαιόλαδο.
  3. Μοιράστε το μείγμα ανάμεσα στις δύο πίτες και τοποθετήστε τις στην επιφάνεια του γκριλ της ψηστιέρας της Russell Hobbs την οποία έχετε προθερμάνει. Ψήστε για 3 με 5 λεπτά μέχρι να ψηθούν καλά οι πίτες και να λιώσει το τυρί.