Αν είσαι λάτρης των αλλαντικών, αν αγαπάς τα πικάντικα, τα εύκολα και τα λαχταριστά αυτή η συνταγή είναι ό,τι πρέπει για να έχεις στη στιγμή κάτι – στα αλήθεια- νόστιμο και «αμαρτωλό».
Τα τσιπς από σαλάμι είναι τραγανά, σου ανοίγουν την όρεξη και σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις σε 10-περίπου- λεπτά μία ξεχωριστή γεύση συνοδεύοντας το κρασί ή τη μπύρα σου!
Θα χρειαστείς:
12 λεπτές φέτες σαλάμι αέρος- της επιλογής σου
¼ της κούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο – φρέσκο- θυμάρι
Θα προθερμάνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Θα απλώσεις το σαλάμι σε ένα χαρτί ψησίματος και θα το ψήσεις φια 12- 15 λεπτά προκειμένου να γίνει τραγανό.
Στο ενδιάμεσο σε ένα μικρό μπολ ανακατεύεις τη μουστάρδα με το θυμάρι.
Σερβίρεις το σαλάμι με τη σως για να μπορείς να κάνεις απολαυστικές βουτιές!