Αυτές οι ατομικές πίτσες ετοιμάζονται γρήγορα και τα πιτσιρίκια τις λατρεύουν.
Υλικά
1 πακέτο πίτες για σουβλάκι
Έτοιμη κέτσαπ
Λίγη ρίγανη
Φέτες ζαμπόν (ή γαλοπούλα)
Φέτες μπέικον
Διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα (γραβιέρα, κασέρι, cheddar, gouda, κλπ)
Εκτέλεση
Στρώνουμε μία λαμαρίνα φούρνου με χαρτί ψησίματος.
Τοποθετούμε τις πίτες για σουβλάκι. Βάζουμε σε κάθε πίτα λίγη κέτσαπ και την απλώνουμε με ένα μαχαίρι. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Απλώνουμε από πάνω το ζαμπόν και το μπέικον (1 φέτα από το καθένα).
Σκορπίζουμε από πάνω το τυρί (1/2 φλιτζάνι τσαγιού για κάθε πίτα) και το απλώνουμε να πάει παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο για 10’-15’ (μέχρι να ροδίσει καλά το τυρί).
Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και ν’ αφαιρέσετε τα υλικά της αρεσκείας σας (π.χ. μανιτάρια, λουκάνικο σε φέτες κλπ).
Τα τελευταία 20 χρόνια η επικοινωνία στο χώρο της τεχνολογίας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου. Aπό μικρό παιδί λάτρευα τη μαγειρική και συχνά με ρωτούν: «θα μου δώσεις τη συνταγή; ». Έτσι, αποφάσισα να μοιράζομαι συνταγές μου αλλά και οικογενειακές ιστορίες μέσα από το That’s Life αλλά και μέσα από την προσωπική μου σελίδα www.cookandfeel.gr.