Ένα πιάτο που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο και είναι… γκουρμέ!

Υλικά:

1 φλιτζάνι μέλι

1 φλιτζάνι πικάντικη μουστάρδα

1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλιτζάνι φρέσκο ψωμί τριμμένο

1 κουτ. γλυκ. αλάτι

1/2 κουτ. γλυκ. πιπέρι

1/2 κουτ. γλυκ. σκόρδο τριμμένο

2 κιλά κοτόπουλου στήθος, χωρίς κόκκαλο και πέτσα, κομμένο σε λωρίδες

Εκτέλεση:

Αναμίξτε καλά το μέλι με τη μουστάρδα. Ανακατέψτε το αλεύρι, το ψωμί, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο. Βουτήξτε τις λωρίδες κοτόπουλου πρώτα στο μείγμα μουστάρδας –μελιού και μετά στο μείγμα με το αλεύρι. Τηγανίστε σε βαθύ τηγάνι στους 180οC για 1-1 ½ λεπτό μέχρι να ροδίσουν.