Υλικά
2 φύλλα σφολιάτα κουρού
1 φλιτζάνι τσαγιού regato τριμμένο
2 κουταλιές σούπας πάστα ελιάς
Εκτέλεση
· Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας
· Απλώνουμε στο μισό φύλλο το regato (κατά μήκος της μακριάς πλευράς)
· Διπλώνουμε από πάνω το άλλο μισό φύλλο και πιέζουμε με τα χέρια μας
· Κόβουμε σε λωρίδες 1,5-2 εκατοστών
· Στρίβουμε από τις άκρες
· Βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμάσμενο στους 200ο φούρνο για 15’-20’ μέχρι να ροδίσουν καλά
Την ίδια διαδικασία επαναλαμβάνουμε και για το δεύτερο φύλλο που απλώνουμε την πάστα ελιάς
Τα τελευταία 20 χρόνια η επικοινωνία στο χώρο της τεχνολογίας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου. Aπό μικρό παιδί λάτρευα τη μαγειρική και συχνά με ρωτούν: «θα μου δώσεις τη συνταγή; ». Έτσι, αποφάσισα να μοιράζομαι συνταγές μου αλλά και οικογενειακές ιστορίες μέσα από το That’s Life αλλά και μέσα από την προσωπική μου σελίδα www.cookandfeel.gr.