Υλικά

2 φύλλα σφολιάτα κουρού

1 φλιτζάνι τσαγιού regato τριμμένο

2 κουταλιές σούπας πάστα ελιάς

Εκτέλεση

·         Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας

·         Απλώνουμε στο μισό φύλλο το regato (κατά μήκος της μακριάς πλευράς)

·         Διπλώνουμε από πάνω το άλλο μισό φύλλο και πιέζουμε με τα χέρια μας

·         Κόβουμε σε λωρίδες 1,5-2 εκατοστών

·         Στρίβουμε από τις άκρες

·         Βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμάσμενο στους 200ο φούρνο για 15’-20’ μέχρι να ροδίσουν καλά

Την ίδια διαδικασία επαναλαμβάνουμε και για το δεύτερο φύλλο που απλώνουμε την πάστα ελιάς