Πιστεύω ότι ο καθένας έχει τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο για να φτιάξει μια σαλάτα με κοτόπουλο. Οι ποικιλίες είναι ατελείωτες και σίγουρα κάθε μια ξεχωριστά είναι πεντανόστιμη. Τι θα έλεγες όμως για μια σαλάτα τελείως διαφορετική μέσα σε ένα κρουασάν; Νόστιμη ιδέα για το καλοκαίρι, τι λες και εσύ. Καλοκαιρινό μεσημεριανό ή δείπνο εσύ αποφασίζεις μόνο που πρέπει να μείνει η σαλάτα στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες μέχρι να είναι άκρως δροσιστική.

Υλικά

4 φλιτζάνια μαγειρεμένο, τεμαχισμένο κοτόπουλο
1 1/2 φλυτζάνια ψιλοκομμένο σέλινο
1 1/2 φλιτζάνια ελιές κομμένες στη μέση
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
χυμό από 1 λεμόνι μικρό
8 Κρουασάν κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σέλινο, τα φρέσκα κρεμμύδια, το σέλινο και τις ελιές. Σε ένα μικρότερο ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη κρέμα γάλακτος, τον άνηθο, το πιπέρι, το αλάτι και το χυμό λεμονιού μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Στη συνέχεια ρίχνουμε το dressing πάνω από το μπολ με το κοτόπουλο. Καλύπτουμε το μπολ και το αφήνουμε για 6 ώρες. Στη συνέχεια απλώνουμε σε κάθε κρουασάν περίπου μισό φλιτζάνι από τη σαλάτα. Προσθέτουμε και το πάνω μέρος του κρουασάν.Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.