Μία all times classic σαλάτα στην πιο γρήγορη εκδοχή της.
Υλικά
400 γραμμάρια τοματίνια
400 γραμμάρια μικρά φρέσκα μοτσαρελάκια
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας έτοιμη σάλτσα πέστο
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα τοματίνια. Τα κόβουμε στη μέση και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε τα μοτσαρελάκια κι όσο αλάτι προτιμάμε.
Ανακατεύουμε καλά σε ένα φλιτζάνι το ελαιόλαδο με τη σάλτσα πέστο και περιχύνουμε με το μείγμα τη σαλάτα.
Αν θέλουμε για διακόσμηση, προσθέτουμε μερικά φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού.
της Εβίνας Κ.