Μια πρωτότυπη, γλυκιά συνταγή που μας φέρνει η Greek Bees:
Συστατικά
1/5 φλυτζάνι ζάχαρη
12 μισά ροδάκινα κομπόστα Kollectiva
500 γρ. παγωτό σοκολάτα
1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
Διάρκεια: 35 λεπτά
Εκτέλεση
1.Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
2.Πασπαλίζουμε την εσωτερική πλευρά των ροδάκινων με ζάχαρη.
3.Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
4.Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
5.Βάζουμε από μια μπάλα παγωτό ανάμεσα σε δύο ροδάκινα και σερβίρουμε αμέσως.