Υλικά
1 ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
250 γραμμάρια φιογκάκια άβραστα (μπορείτε να αντικαταστήσετε με όποιο κοντό ζυμαρικό επιθυμείτε, πένες, τριβελάκι, κοφτό, κλπ)
1 μικρή κρέμα γάλακτος light
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι τσαγιού διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
600 ml βραστό νερό
Σωτάρουμε τα μανιτάρια και το ψαρονέφρι στο ελαιόλαδο (περίπου 10’)
· Προσθέτουμε 150 ml νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά (περίπου 10’-15)
· Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα φιογκάκια και το υπόλοιπο βραστό νερό
· Σιγοβράζουμε, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό και να είναι καλά βρασμένα τα φιογκάκια (αν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμα λίγο βραστό νερό)
· Προσθέτουμε το τυρί και την κρέμα γάλακτος κι αφήνουμε να πάρει μια βράση
· Αποσύρουμε από τη φωτιά
Τα τελευταία 20 χρόνια η επικοινωνία στο χώρο της τεχνολογίας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου. Aπό μικρό παιδί λάτρευα τη μαγειρική και συχνά με ρωτούν: «θα μου δώσεις τη συνταγή; ». Έτσι, αποφάσισα να μοιράζομαι συνταγές μου αλλά και οικογενειακές ιστορίες μέσα από το That’s Life αλλά και μέσα από την προσωπική μου σελίδα www.cookandfeel.gr.