Μια συνταγή για όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα το ψάρι αλλά θέλουν να το εντάξουν στην διατροφή τους έτσι ώστε να εκμεταλευθούν τα οφέλη του. Όσοι τρώνε ψάρι έτσι κι αλλιώς θα την λατρέψουν!
Τι θα χρειαστείτε:
- 2 φιλέτα ψαριού (ξιφία, συναγρίδας ή πέρκας)
- 3 μεσαίες ντομάτες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 ξερά κρεμμύδια
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 2 λεμόνια
- Ελαιόλαδο
- Βρασμένο νερό
- Αλάτι, πιπέρι
Πλύνετε τα φιλέτα και αλατίστε τα. Κόψτε τις ντομάτες και τα κρεμμύδια σε ροδέλες και το σκόρδο σε χοντρά κομμάτια. Ρίξτε σε ένα τηγάνι 3 κουτ.σούπας λάδι και σοτάρετε για 1-2 λεπτά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε ένα πυρέξ τοποθετήστε τα φιλέτα του ψαριού κι από πάνω βάλτε τις ροδέλες ντομάτας, προσθέστε τα σοταρισμένα μυρωδικά με το λάδι τους, ρίξτε αλάτι, πιπέρι και μισό ποτήρι χλιαρό νερό. Σκεπάστε το πυρέξ με αλουνινόχαρτο και ψήστε στουςς 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Ψιλοκόψτε το μαϊντανό. Αφού περάσουν τα 40 λεπτά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, ρίξτε το χυμό από τα 2 λεμόνια και το μαϊντανό και αφήστε τα ψάρια να ψηθούν για άλλα 5-10 λεπτά χωρίς να τα σκεπάσετε. Όταν τα σερβίρετε, προσθέστε λίγο ακόμη ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Με σπουδές στην Επικοινωνία, guest εμφάνιση στο χώρο της Διαφήμισης, τελικά, με κέρδισε ο χώρος του Βιβλίου. Σε μία «έκλαμψη φρονήσεως», αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δύο παιδικά μου όνειρα, τη μόδα και το γράψιμο, ε, και εδώ κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!