Το σαββατοκύριακο έρχεται και εσύ θέλεις ένα μοναδικό πρωινό με την αγαπημένη σου σοκολάτα. Ε για κοίτα την παρακάτω συνταγή που θα σε αφήσει με το στόμα…μπουκωμένο από τα μπισκότα!

 

Υλικά

1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/3 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 1/4 φλιτζάνι kit kat σπασμένες στα κομμάτια τοςυ και το κάθε κομμάτι σπασμένο σε 3 μικρότερα
1/2 φλιτζάνι γάλα ή τσιπς λευκής σοκολάτας

Kit-Kat-Cookies

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να ενωθούν.
Ανακατεύουμε τη σόδα, το αλεύρι και το αλάτι σε ένα δεύτερο μπολ προσθέτοντας το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια. Προσθέτουμε τα πρώτα υλικά και ανακατεύουμε. Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο ανακατεύουμε ξανά και προσθέτουμε την kit kat και το γάλα ή τα τσιπς σοκολάτας και ανακατεύουμε ξανά. Χρησιμοποιώντας μια μεμβράνη βάζουμε τη ζύμη στη κατάψυξη για 2 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι και μια λαδόκολλα όπου έχουμε τοποθετήσει στο ταψί απλώνουμε τη ζύμη των μπισκότων. Το κάθε μπισκότο είναι 2 κουταλιές ζύμης.Ψήνουμε για 12′. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα αφαιρούμε από τη λαδόκολλα!