Τα πρώτα parties έχουν ήδη ξεκινήσει και επειδή μπορεί να οργανώνεις και εσύ κάποιο δεν θέλουμε να σε πιάσουμε αδιάβαστη προσφέροντας σφηνάκια τεκίλα σε γυάλινο ή σε πλαστικό ποτήρι. Να λοιπόν μια πρωτότυπη ιδέα για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου.

Υλικά

30 φράουλες κομμένες

1 κουτί ζελέ φράουλα

1 φλ βραστό νερό

1/4 φλ κρύο νερό

125 γραμμάρια λευκή τεκίλα

63 γραμμάρια Cointreau

μερικές φέτες lime

ζάχαρη ή αλάτι για το χείλος

Εκτέλεση

Κόβετε με προσοχή το κάτω μέρος της φράουλας ώστε να μπορεί να στέκεται. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχει κοπεί αρκετά αλλιώς θα δημιουργηθεί τρύπα και το ποτό δεν θα μείνει μέσα. Κόβετε την κορυφή της φράουλας και στη συνέχει αφαιρείτε με προσοχή το εσωτερικό της. Σε ένα μπολ προσθέστε το βραστό νερό με το πακέτο ζελέ και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. Ανακινήστε το Cointreau και την τεκίλα με λίγο πάγο και στη συνέχεια προσθέστε το κρυο νερό. Προσθέστε τώρα το ψυχρό μείγμα στο θερμό και ανακατέψτε καλά. Με ένα χωνί σιγά σιγά ρίχνετε το μείγμα μέσα στις φράουλες τις οποίες θα καταψύξετε όλο το βράδυ. Πριν το σερβίρισμα πασπαλίζετε την κορυφή με αλάτι ή ζάχαρη χρησιμοποιώντας το δάχτυλο σας για να βρέξετε το χείλος της φράουλας. Τέλος, προσθέτετε μια φέτα lime αι καλή σας απόλαυση!