Άλλη μια συνταγή με φιστικοβούτυρο, το αγαπημένο μου υλικό! Αυτή τη φορά το κάνω παγωτό και το απολαμβάνουμε οικογενειακώς τα καλοκαιρινά απογεύματα.
Υλικά
1 στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά (200 γραμμάρια)
1 κουτί φυτική σαντιγί Morfat
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φλιτζάνι τσαγιού φιστικοβούτυρο (απαλό ή crunchy ότι προτιμάτε)
Εκτέλεση
Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά με το μίξερ χειρός όλα τα παραπάνω υλικά. Βάζουμε σε τάπερ που κλείνει καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μετά από ½ ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε πάλι. Αν θέλουμε επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία άλλες 1-2 φορές προκειμένου το παγωτό μας να γίνει πιο κρεμώδες.
Μόλις έχει παγώσει πολύ καλά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Τα τελευταία 20 χρόνια η επικοινωνία στο χώρο της τεχνολογίας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου. Aπό μικρό παιδί λάτρευα τη μαγειρική και συχνά με ρωτούν: «θα μου δώσεις τη συνταγή; ». Έτσι, αποφάσισα να μοιράζομαι συνταγές μου αλλά και οικογενειακές ιστορίες μέσα από το That’s Life αλλά και μέσα από την προσωπική μου σελίδα www.cookandfeel.gr.