Δεν ξέρω κανέναν που δεν αγαπάει το παγωτό. Επίσης, δεν ξέρω κανέναν που δεν αγαπάει την Kinder Bueno. Και όταν αυτά τα δύο συνδιάζονται αρμονικά σε ένα παγωτό με γεύση Kinder Bueno το αποτέλεσμα μπορεί να εντυπωσιάσει και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο.

Υλικά

170 γρ Nutella

5 σοκολάτες Kinder Bueno

260 γρ γάλα φουντουκιού

3 κρόκοι

120 γρ ζάχαρη άχνη

160 γρ κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κουταλιές γάλα και 60 γρ Nutella. Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζεστό μείγμα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα αλλά και τη κρέμα γάλακτος ενώ χτυπάμε σε μίξερ προκειμένου να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ μεταλλικό και το βάζουμε στη κατάψυξη για να παγώσει. Ανά 20 λεπτά περίπου αφαιρούμε το παγωτό και το ανακατεύουμε ξανά προκειμένου να μη παγώσει μόνο από πάνω. Μόλις αρχίσει να παγώνει λίγο αλλά συνεχίζει να είναι μαλακό  προσθέτουμε την υπόλοιπη Nutella την οποία την έχουμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου αλλά και τη σοκολάτα kinder bueno σπασμένη φυσικά σε κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε για 3 ώρες μέχρι να παγώσει τελείως. Για το σερβίρισμα αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγη nutella ακόμα αλλά και λίγη kinder bueno.