Όσοι είστε fans της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς How I Met Your Mother και του ακαταμάχητου Barney Stinson, έχουμε πολύ νόστιμα νέα για εσάς! Ο King of Awesomeness, Barney ή κατά κόσμον Patrick Neil Harris έχει δημιουργήσει account στο Twitter @NPHFoodPorn αποκλειστικά για να tweet-άρει στους 80 χιλιάδες followers του τα γκουρμέ εδέσματα που απολαμβάνει στα εστιατόρια που επισκέπτεται αλλά και στο σπίτι του. Πατώντας απλώς ένα follow, θα δείτε να παρελαύνουν στην οθόνη σας ριζότο με καβούρι, ταρτάρ τόνου, μαύρα σπαγγέτι, πατάτες από μαρέγκα και παγωτό και άλλες πολλές νοστιμιές που δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς ο Patrick μετά από τόσο φαγητό καταφέρνει να παραμένει τόσο αδύνατος.
Το παράξενο της υπόθεσης όμως δεν είναι ότι ο Αμερικανός κωμικός είναι ορκισμένος foodie. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Bon Appetit δήλωσε ότι στο παρελθόν έτρωγε μόνο junk food και ότι το αγαπημένο του φαγητό ήταν nachos, burritos και burger.
Τι τον έκανε από.. junkie γκουρμέ; Ο σύντροφός του David Burtka ο οποίος είναι σεφ στο εστιατόριo Babbo στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, το τελευταίο γεύμα του Patrick θα ήθελε να είναι φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα, μοσχαρίσια και χοιρινή μπριζόλα, πανσέτα, ντομάτα και βούτυρο, φτιαγμένα από τα χεράκια του έτερου του ήμισυ. Αν ξεκίνησαν ήδη να σας τρέχουν τα σάλια, ακούστε και αυτό: στα 40α του γενέθλια, τα οποία μόλις γιόρτασε, απόλαυσε στο εστιατόριο Robuchon στο Λας Βέγκας το μενού γευσιγνωσίας 12 πιάτων (!) φυσικά με τη συνοδεία του αντίστοιχου κρασιού για το κάθε πιάτο. Aυτό θα πει μεγάλη πείνα!
Όσον αφορά τις μαγειρικές του ικανότητες, ο Patrick περιορίζεται στην κουζίνα απλώς στο ρόλο του sous chef και του “πλυντηρίου πιάτων” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Από την άλλη πλευρά, μαθαίνουμε και κάτι που δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα: το φόρτε του είναι τα ποτά και τα κοκτέιλ! Κρατήστε σημειώσεις λοιπόν για δύο κοκτέιλ που θα σας χαρίζουν μερικές στιγμές αλά Barney τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. Awesome!
Πολτοποιούμε 2 ώριμα ροδάκινα, 2 μούρα και 1/2 πεπόνι. Ισομοιράζουμε τον πουρέ φρούτων σε δύο ποτήρια σαμπάνιας και προσθέτουμε σαμπάνια ή Prosecco.
Αναμειγνύουμε 50 ml Rye Whiskey με 15 ml λικέρ φραμπουάζ, μερικές σταγόνες Angostura bitters, bitters κερασιού και κεράσι μαρασκίνο.
Το άρθρο έγραψε η Άννα Ευθυμίου & το ανακαλύψαμε στο Mama Peinao
Το «Μαμά Πεινάω» είναι μία ιδέα του Τάσου Αντωνίου όπου μαζί με αγαπημένους φίλους βρίσκουν τις καλύτερες ειδήσεις για το φαγητό,το κρασί, τα γλυκά και οτιδήποτε άλλο όμορφο και ενδιαφέρον και σας το παρουσιάζουν!