Αυτά τα απίστευτα νόστιμα αλλά και εύκολα μηλοπιτάκια είναι το επόμενο επιδόρπιο σας. Θα γίνουν η νέα σας απόλαυση! Από τη πρώτη κιόλας μπουκιά. Και το καλύτερο; Είναι απίστευτα γρήγορο αφού σε μόλις 30 λεπτά έχετε ετοιμάσει το πιο όμορφο επιδόρπιο ή ακόμα και πρωινό.

Υλικά

  • ¼ φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
  • ⅓ φλιτζάνι τεμαχισμένα καρύδια
  • Λίγο μοσχοκάρυδο
  • 1 μικρό μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε 8 φέτες
  • 1 πακέτο pillsbury για κρουασάν

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, τη κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε το βούτυρο με το μήλο ώστε το λιωμένο βούτυρο να πάει σε όλα τα κομμάτια. Σε μια στρωμένη λαδόκολλα τακτοποιούμε ομοιόμορφα τα ρολάκια και διανέμουμε το μείγμα της ζάχαρης. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρύδια. Τέλος, τοποθετούμε μια φέτα στο ευρύ τέλος κάθε τριγώνου και τυλίγουμε τη ζύμη σε μορφή κρουασάν. Βουρτσίζουμε κάθε ρολό από πάνω με το υπόλοιπο βούτυρο και πασπαλίζουμε ελαφρά με το μείγμα ζάχαρης. Ψήνουμε για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε στα επόμενα πέντε λεπτά.