Θερμίδες ανά μερίδα: 231
Υλικά:
- 228 γρ. στραγγιστό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
- 1 κουτ.σ. χυμός λεμόνι
- 2 κουτ.γλ. πάπρικα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- ½ κουτ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη
- ½ κουτ.γλ. κύμινο σε σκόνη
- ½ κουτ.γλ. πιπέρι καγιέν
- ½ κουτ.γλ. κανέλλα σε σκόνη
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκαλα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμείξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμόνι, την πάπρικα, το σκόρδο, το τζίντζερ, το κύμινο, το πιπέρι καγιέν και την κανέλα.
- Τοποθετήστε τα φιλέτα κοτόπουλο σε ένα πυρέξ και περιχύστε με τη μαρινάδα έτσι ώστε να καλυφθούν τελείως τα φιλέτα.
- Καλύψτε το πυρέξ και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 1-8 ώρες, γυρίζοντας σποραδικά τα φιλέτα.
- Προθερμάνετε το γκριλ της Russell Hobbs και τοποθετήστε τα φιλέτα πάνω στο γκριλ για 5 με 7 λεπτά μέχρι να ψηθούν καλά.