Μία νόστιμη συνταγή για όλη την οικογένεια από τη Νίκη Μερκούρη!
ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο
3 πιπεριές (κόκκινες και πράσινες)
1 αβοκάντο
1/2 κιλό φέτα
λίγο τζίντζερ
1 κιλό πατάτες
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
λεμονόχορτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε ολοκληρο το κοτόπουλο μέσα σε νερό που έχουμε προσθέσει τζίντζερ και αλάτι Ιμαλαϊων! Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από την κατσαρόλα και μέσα στο ίδιο νερό βράζουμε τις πατάτες!
Τρίβουμε τη φέτα ,το αβοκάντο, το λεμονόχορτο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατευουμε για να κάνουμε μία πάστα.
Κόβουμε τις πιπεριές τις αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε λάδι και λίγο τριμμένο τζίντζερ και τα ανακατεύουμε με τις πατάτες. Βάζουμε τις πατάτες στο ταψί, μαζί με το κοτόπουλο, σκεπάζουμε με βρεγμένη λαδόκολλα και ψήνουμε στο φουρνο στους 200βαθμούς για μία ώρα. 20 λεπτα πριν το βγάλουμε, αφαιρούμε τη λαδόκολλα για να ξεροψηθεί!