To γιαούρτι Κρι Κρι με το 100% ελληνικό γάλα Σερρών και την παράδοση των 60 ετών μας προτείνει μια συνταγή με μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων που εξισορροπούνται χάρη στο δροσιστικό γιαούρτι.

Ιδού το βίντεο της συνταγής:

H συνταγή αναλυτικά:

Υλικά
1 στήθος κοτόπουλο σε λεπτές φέτες
½ κρεμμύδι ξερό
½ καρότο
Θυμάρι
50 γρ. χουρμάδες (ή σταφίδες)
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 σφηνάκι κονιάκ
½ σκελίδα σκόρδο
1 φέτα μπέικον προαιρετικά
200 γρ. γιαούρτι πλήρες
1 κουταλιά της σούπας χαρίσα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ροδίζουμε τις φέτες κοτόπουλου σε ελαιόλαδο, τις αφαιρούμε και στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε τα κρεμμύδια, καρότα, θυμάρι, σκόρδο και χουρμάδες και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε λίγο νερό και το κοτόπουλο και το αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά.