Το αγαπημένο σου ποτό μπορεί να κάνει μια τέλεια σάλτσα για τις φτερούγες που θα φας το μεσημέρι. Αν συνοδεύσεις και με πουρέ τότε οι καλεσμένοι θα γλείφουν και τα δάχτυλα τους.

Υλικά

24 φτερούγες κοτόπουλου

1/2 κούπα βούτυρο

1/3 φλιτζάνι Jack Daniels ή οποιοδήποτε άλλο ουίσκι

1/4 φλιτζάνι tabasco

3 κ σ μαύρη ζάχαρη

1 κ σ καλαμποκάλευρο

1/2 κ γ τσίλι

1/4 κ γ μαύρο πιπέρι

1/4 κ γ σκόρδο σε σκόνη

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, μόλις λιώσει προσθέτουμε τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα μέχρι να μειωθεί το αλκόολ.

Ψήνουμε στην ψησταριά τις φτερούγες κοτόπουλου  για 30 λεπτά περίπου ανάλογα με το πόσο τραγανές τις θέλετε στη συνέχεια αφαιρούμε τις φτερούγες από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.