Η πιο ωραία κοτόπιτα είναι αυτή που θα φτιάξεις με τα χέρια σου. Ιδανική για να σε συνοδεύσει από το μεσημεριανό σου φαγητό αλλά και την παραλία. Δεν είναι τυχαίο που οι φίλοι σου θα σου ζητούν να τη φτιάξεις ξανά και ξανά.
Υλικά
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 στήθος κοτόπουλου
1 κρεμμύδι
3 φύλλα δάφνης
3 ποτήρια γάλα
λίγο πράσο
3 κ σ μουστάρδα με κόκκους
160 γρ αλεύρι
50 γρ βούτυρο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζω το κοτόπουλο μαζί με το γάλα, το κρεμμύδι και τη δάφνη για 20 λεπτά. Στη συνέχεια σουρώνω καλά το κοτόπουλο από το γάλα. Σε ένα τηγάνι σωτάρω το πράσο και ρίχνω το αλεύρι για να δέσει το μείγμα ανακατεύοντας σιγά σιγά.Προσθέτω και το γάλα στο μείγμα με προσοχή ώστε να μη βγει νερουλό το μείγμα και τέλος προσθέτω τη μουστάρδα. Μαδάω το κοτόπουλο και σε ένα ταψί τοποθετώ ένα φύλλο σφολιάτας από κάτω προσθέτω το μείγμα με το κοτόπουλο και ξαναβάζω σφολιάτα από πάνω. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι δηλαδή να ψηθεί η σφολιάτα.