Λατρεύετε τα αρτοποιήματα με ζάχαρη και κανέλα; Το ξέρατε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ πιο υγιεινό σνακ με τον αγαπημένο σας γλυκό συνδυασμό εκμεταλλευόμενοι τις φλούδες του μήλου που καταλήγουν στον κάδο των απορριμάτων;
Ναι, δεν πετάμε τίποτα και απολαμβάνουμε Τσιπς μήλου με ζάχαρη και κανέλα:
Συνταγή για φλούδες από 4 μήλα
Απλώστε τις φλούδες στο ταψί που έχετε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί. Ραντίστε ή περάστε με ένα πινέλο τις φλούδες με λίγο λιωμένο βούτυρο (1/2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο αρκεί για τη συγκεκριμένη ποσότητα).
Αναμείξτε 1 κουτ.γλυκού ζάχαρη με 1/8 κουτ.γλυκού κανέλα και πασπαλίστε τη μισή ποσότητα πάνω στις φλούδες.
Ψήστε τις φλούδες σε 200° Κελσίου για 12 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν καφέ απόχρωση στις άκρες. Γενικά, μην απομακρύνεστε από το φούρνο καθώς δεν θέλει πολύ από το ελαφρύ κάψιμο στις άκρες να καούν ολοκληρωτικά οι φλούδες.
Αφήστε τις φλούδες στο ταψί να κρυώσουν και πασπαλίστε με την υπόλοιπη ποσότητα.
Πηγή: www.thekitchn.com
Με σπουδές στην Επικοινωνία, guest εμφάνιση στο χώρο της Διαφήμισης, τελικά, με κέρδισε ο χώρος του Βιβλίου. Σε μία «έκλαμψη φρονήσεως», αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δύο παιδικά μου όνειρα, τη μόδα και το γράψιμο, ε, και εδώ κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!