Ένα εύκολο πρωινό, δεκατιανό ή ακόμα και επιδόρπιο είναι η συνταγή που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα και είναι πραγματικά υπέροχο

Υλικά

2 κουτιά Pillsbury ζύμη για κρουασάν
1/3 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
1/2 κούπα βούτυρο λιωμένο
3/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.  Ψεκάζουμε μια φόρμα για κέικ με σπρέι μαγειρέματος. Ανοίγουμε τα κουτιά των κρουασάν και κόβουμε κάθε ζύμη σε 6 κομμάτια, στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη κρυσταλλική ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας κακάο και τοποθετούμε τη ζύμη μέσα στο μπολ ανακατεύοντας με προσοχή. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο, τη μαύρη ζάχαρη και το αλάτι καθώς και τις άλλες 2 κουταλιές κακάο. Τοποθετούμε τα 6 πρώτα κομμάτια στη φόρμα και ρίχνουμε από πάνω τα μισά τσιπ σοκολάτας ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε το δεύτερο στρώμα από τη ζύμη, τα τσιπς σοκολάτας και το μείγμα με το βούτυρο. Ψήνουμε για 30  με 40 λεπτά. Αν θέλουμε φτιάχνουμε σάλτσα σοκολάτας και σερβίρουμε.