Τι είναι ακόμα καλύτερο από τη γεμάτη γεύση του chocolate fudge; Η διπλή δόση λευκής και μαύρης σοκολάτας σε ένα fudge που που θα λατρέψουν οι φανατικοί της σοκολάτας.

Υλικά

  • 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
  • 150 γρ. κουβερτούρα
  • 150 γρ. λευκή κουβερτούρα
  • 10 μπισκότα oreo σπασμένα σε κομματάκια
  • 1κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση

Σε μπεν μαρί λιώνουμε πρώτα την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με το μισό ζαχαρούχο γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.Το ρίχνουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε στρώσει λαδόκολλα 20×20εκ. ή στρογγυλό διαμέτρου 20εκ. Βάζουμε στο ψυγείο και στη συνέχεια σε ένα ακόμη μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα μαζί με το υπόλοιπο ζαχαρούχο και το βούτυρο.Αφού ομογενοποιηθούν, τραβάμε από τη φωτιά και ρίχνουμε στο μείγμα τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Βγάζουμε από το ψυγείο το ταψάκι και ρίχνουμε το νέο μείγμα πάνω από το πρώτο με τη μαύρη σοκολάτα.Αφήνουμε 4 ώρες να κρυώσει (ίσως να χρειαστεί και λίγη ώρα στην κατάψυξη για να κόβεται καλύτερα με ένα πριονωτό μαχαίρι).

Προτείνω αφού παγώσει να το κόψετε σε μικρά κομμάτια και να το διατηρείτε στην κατάψυξη.