Για τις ώρες της απερίγραπτης λιγούρας, ένα γλυκάκι express για τους λάτρεις της σοκολάτας αλλά και της καρύδας.

Υλικά

1 πακέτο σφολιάτα φρέσκια (2 φύλλα)

3 φλιτζάνια τσαγιού Merenda

3 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη καρύδα

Εκτέλεση

Στρώνουμε δύο λαμαρίνες φούρνου με χαρτί ψησίματος.

Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας πάνω στον πάγκο εργασίας. Ρίχνουμε κι απλώνουμε το 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού πραλίνα φουντουκιού. Από πάνω σκορπάμε το 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού καρύδα.

Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό, σφικτά κατά μήκος και σουλουπώνουμε λίγο τις άκρες του μπαστουνιού που ετοιμάσαμε.

Κόβουμε σε φέτες πάχους 1-2 εκατοστών και αραδιάζουμε στη λαμαρίνα.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο για 18’-20’ μέχρι να ροδίσουν καλά.

της Εβίνας Κ.