Σoβαρά τώρα σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο από μπουκίτσες τυριού που λιώνουν στο στόμα μαζί με μπέικον; Δεν θα πω πολλά θα σου δώσω αμέσως τη συνταγή.

Υλικά

1 κουτί ζύμη για κρουασάν

500 γρ μοτσαρέλα

6 κομμάτια μπέικον μαγειρεμένα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Ανοίγουμε τη συσκευασία με τη ζύμη και κόβουμε κάθε τρίγωνο της ζύμης σε 2 κομμάτια. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια και τα τυλίγουμε γύρω από κάθε κομμάτι της ζύμης. Στη συνέχεια κόβουμε τη φέτα μπέικον και τυλίγουμε με αυτό τη ζύμη και τοποθετούμε μια οδοντογλυφίδα για να το “κρατήσουμε”. Στη συνέχεια ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά σε ένα αντικολλητικό ταψάκι ή σε ένα ταψί όπου έχουμε βάλει πριν λίγο αντικολλητικό χαρτί.