Το απόλυτο γλυκάκι για τους λάτρεις του ινδοκάρυδου. Μία μπουκίτσα δεν είναι ποτέ αρκετή.
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
3 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένο ινδοκάρυδο
1 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης
Επιπλέον ινδοκάρυδο για διακόσμηση
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, το ινδοκάρυδο και τις νιφάδες βρώμης. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μίγμα και το αφήνουμε για 15’-20’ στο ψυγείο για να σφίξει.
Πλάθουμε με τα χέρια μας μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε στο επιπλέον ινδοκάρυδο που έχουμε βάλει σε ένα πιάτο.
Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε τις ειδικές χάρτινες θήκες για γλυκάκια.
Με την ποσότητα αυτή βγαίνουν περίπου 35-45 μπαλάκια.
Τα τελευταία 20 χρόνια η επικοινωνία στο χώρο της τεχνολογίας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου. Aπό μικρό παιδί λάτρευα τη μαγειρική και συχνά με ρωτούν: «θα μου δώσεις τη συνταγή; ». Έτσι, αποφάσισα να μοιράζομαι συνταγές μου αλλά και οικογενειακές ιστορίες μέσα από το That’s Life αλλά και μέσα από την προσωπική μου σελίδα www.cookandfeel.gr.