Ένα σνακ για όλες τις ώρες που συνδυάζει τις αγαπημένες τροφές- τυρί και μπέικον- που τρελαίνουν τον ουρανίσκο σου. Είναι τόσο εύκολο που προκαλεί εντύπωση και γίνεται στη στιγμή.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι
- Μοτσαρέλα σε μπαστουνάκια
- Λάδι για το τηγάνισμα
- Μπέικον
Για κάθε μπαστουνάκι τυριού χρειάζεσαι δύο φέτες οπότε υπολογίζεις την ποσότητα όπως εσύ λαχταράς! (π.χ 4 μπαστουνάκια 8 φέτες μπέικον).
Η εκτέλεση:
To τυρί πρέπει να είναι στο ψυγείο αρκετές ώρες πριν το τηγανίσεις
Παίρνεις ένα μπαστουνάκι μοτσαρέλα και το τυλίγεις μέσα σε μία φέτα μπέικον. Βάζεις άλλη μία φέτα –χιαστή- και κρατάς τις άκρες με δύο οδοντοφλυφίδες για να μη σου “ανοίξει” όταν μπει στο καυτό λάδι (γίνεται κάτι σαν γεμιστό σουβλάκι).
Τηγανίζεις σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει- έντονα και λαχταριστά- και τα βάζεις σε μία λαδόκολλα.
Σεβρίρεις με την αγαπημένη σου σος (π.χ γιαούρτι με άνιθο, μαγιονέζα με μουστάρδα).
Καλή όρεξη!