Τα μπισκότα με γεύση Nutella είναι απλά υπέροχα. Είναι εύκολο να γίνουν και σίγουρα θα χρειαστεί να φτιάξετε 1 ολόκληρο ταψί και δεν είμαι και σίγουρη αν θα φτάσει. Ένα καλό κόλπο για αυτή τη συνταγή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ καλό βούτυρο ώστε να κάνει τη διαφορά προκειμένου να αποκτήσει το μπισκότο κρεμώδη υφή.

 

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2/3 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη

2 αυγά

1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

1 φλιτζάνι τσιπς σοκολάτας

1/2 φλιτζάνι του Nutella

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Προσθέτουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ ή ξύλινο κουτάλι, ανακατεύουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί μέχρι να έχουμε μια απαλή κρεμώδη υφή. Προσθέτουμε τα αυγά με τη βανίλια και συνεχίζουμε μέχρι να γίνει κρέμα.Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι και τη σόδα. Στη συνέχεια ενώνουμε τα 2 μείγματα μαζί και προσθέτουμε τα κομμάτια και χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ανακατεύουμε το μείγμα ξανά.

Παίρνουμε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα και το πλάθουμε στα χέρια μας ώστε να γίνει ένα μπαλάκι. Στη συνέχεια το απλώνουμε και γεμίζουμε το κέντρο με μια κουταλιά του γλυκού nutella, στη συνέχεια ενώνουμε της άκρες από το μπισκότο ώστε να γίνει μπάλα ξανά και το τοποθετούμε στο ταψί αφού πρώτα το έχουμε βουτυρώσει καλά. Ψήνουμε τα μπισκότα για 13 λεπτά. Έτοιμα!