Αν μετά από αυτό το κείμενο συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το κραγιόν σαν να μην τρέχει τίποτα, τότε κάτι πάει λάθος…
Ναι, όταν το μάθαμε και εμείς κάναμε έναν μικρό μορφασμό, αλλά η αλήθεια είναι πώς το αγαπάμε το κραγιόν και δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε έτσι εύκολα ή αμαχητί. Ποιο είναι το αηδιαστικό μυστικό;
Τα λέπια ψαριών και τα περιττώματα των αηδονιών! Η γουανίνη είναι ένα αμινοξύ που περιέχεται στα περιττώματα των αηδονιών αλλά και στα λέπια των ψαριών, το οποίο δίνει απαστράπτουσα λάμψη στα βερνίκια νυχιών και διατηρησιμότητα στη μάσκαρα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στη σύνθεση σαμπουάν, αφρόλουτρων, αρωμάτων, σαπουνιών