Μα είναι υπέροχο πως κάποια εντελώς ασυμβίβαστα υλικά δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους σε μια υπέροχη μακαρονάδα.

Υλικά

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδο

2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου

1,5 φλιτζάνια πλήρες γάλα

1 πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας

12 κομμάτια λιαστές ντομάτες

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

¼ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Κόβουμε τις λιαστές τομάτες σε μικρά κομμάτια και ταυτόχρονα σωτάρουμε το σκόρδο με το βούτυρο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου, το γάλα και τα ζυμαρικά ενώ σειρά έχουν οι λιαστές τομάτες και το τριμμένο πιπέρι. Βεβαιωνόμαστε ότι όλα τα ζυμαρικά είναι κάτω από το μείγμα ώστε να βράσουν. Τοποθετούμε ένα καπάκι στο τηγάνι και αφήνουμε να πάρει βράση. Μόλις βράσει ανακατεύουμε για να σιγουρευτούμε ότι τα ζυμαρικά δεν έχουν κολλήσει. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ακόμα και μόλις πήξει πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.