Αυτό είναι το τέλειο δείπνο για κάτι νόστιμο και γρήγορο, ζυμαρικά σολομού σε κρεμώδη σάλτσα.
Συστατικά
- 300-350g ζυμαρικά
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
- 3 x 150 g φιλέτα φρέσκου σολομού, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους
- 150ml κρέμα γάλακτος
- 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μέθοδος
- Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και στη συνέχεια τα στραγγίζετε.
- Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο και το κόκκινο κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Προσθέστε τους κύβους σολομού και τη διπλή κρέμα και συνεχίστε το μαγείρεμα σε ήπια φωτιά για 5 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο σολομός.
- Ρίχνουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε από πάνω τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;