Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για όσους θέλουν να πειραματιστούν με τροπικές γεύσεις. Η σάλτσα φρούτων του πάθους προσθέτει έναν εξωτικό χαρακτήρα στο κοτόπουλο, κάνοντας το πιάτο να ξεχωρίζει. Το τροπικό κοτόπουλο θα ξετρελάνει τους πάντες!

Συστατικά:

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 100ml χυμός φρούτων του πάθους
  • 50ml λευκό κρασί
  • 2 κ.σ. μέλι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Φρέσκα βότανα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε.
  3. Αναμείξτε τον χυμό φρούτων του πάθους, το λευκό κρασί και το μέλι και ρίξτε το μείγμα πάνω από το κοτόπουλο.
  4. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί εντελώς το κοτόπουλο.
  5. Σερβίρετε το τροπικό κοτόπουλο με φρέσκα βότανα.

Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης:

Αργομαγειρεμένο κοτόπουλο με μέλι και σκόρδο