Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για όσους θέλουν να πειραματιστούν με τροπικές γεύσεις. Η σάλτσα φρούτων του πάθους προσθέτει έναν εξωτικό χαρακτήρα στο κοτόπουλο, κάνοντας το πιάτο να ξεχωρίζει. Το τροπικό κοτόπουλο θα ξετρελάνει τους πάντες!
Συστατικά:
- 4 φιλέτα κοτόπουλο
- 100ml χυμός φρούτων του πάθους
- 50ml λευκό κρασί
- 2 κ.σ. μέλι
- Αλάτι, πιπέρι
- Φρέσκα βότανα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
- Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε.
- Αναμείξτε τον χυμό φρούτων του πάθους, το λευκό κρασί και το μέλι και ρίξτε το μείγμα πάνω από το κοτόπουλο.
- Ψήστε για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί εντελώς το κοτόπουλο.
- Σερβίρετε το τροπικό κοτόπουλο με φρέσκα βότανα.
Καλή απόλαυση!
Διάβασε επίσης:
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;