Αυτή η τάρτα συνδυάζει την υπέροχη γεύση του φιστικιού Αιγίνης με την γλυκιά, βελούδινη λευκή σοκολάτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά πλούσιο και ιδιαίτερο γλυκό.
Συστατικά:
- 1 έτοιμη βάση τάρτας
- 200γρ φιστίκι Αιγίνης, αλεσμένο
- 200γρ λευκή σοκολάτα, λιωμένη
- 100γρ κρέμα γάλακτος
- 50γρ ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
- Στρώστε την έτοιμη βάση τάρτας σε ένα ταρτιέρα.
- Σε ένα κατσαρολάκι, λιώστε τη λευκή σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη.
- Προσθέστε το αλεσμένο φιστίκι Αιγίνης και ανακατέψτε καλά.
- Ρίξτε το μείγμα πάνω από την βάση τάρτας και ψήστε για 20 λεπτά.
- Αφήστε την τάρτα να κρυώσει πριν την κόψετε.
Καλή απόλαυση!
Διάβασε επίσης:
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;