Αναζητάς μια νέα μοναδική εμπειρία στη κουζίνα; Αν ναι τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή που πραγματικά θα σε κάνει τη βασίλισσα της κουζίνας όχι μόνο στο δικό σου σπίτι αλλά και στα σπίτια των κολλητών.

Υλικά

Για το Κοτόπουλο

1 στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας τσίλι
1/4 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι ή σκόνη σκόρδου
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
1/4 φλιτζάνι κόλιαντρο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
Για τη γέμιση
2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
6-8 tacos

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το τσίλι, το κύμινο, το κρεμμύδι μαζί με το αλάτι και μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα αυτή βάζοντας το στο ψυγείο για 10 λεπτά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για περίπου 12 λεπτά. Παράλληλα φτιάχνουμε τη σάλτσα χτυπώντας καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει κρέμα. Ζεσταίνουμε λίγο τα tacos και γεμίζουμε με τη σάλτσα, το κοτόπουλο και φυσικά το αβοκάντο.