Ζηλεύεις τα απίθανα onion rings που τρως στα εστιατόρια; Ήρθε η ώρα να σου μάθουμε τη μυστική συνταγή.
Υλικά
2 φλ λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 φλυτζάνι καλαμποκάλευρο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/8 κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
2 φλιτζάνια νιφάδες καρύδας
Εκτέλεση
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με λάδι και κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο, το αλάτι, το πιπέρι και το καγιέν. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με τα γάλα. Σε ένα τελευταίο μπολ τοποθετούμε τη καρύδα. Παίρνουμε τις ροδέλες και τις τοποθετούμε στα τρία μπολ από δύο φορές τη κάθε ροδέλα και στη συνέχεια στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει.