Εκπληκτικά ψητά μανιτάρια με γεύση βουτύρου, σκόρδου και σάλτσα θυμαριού. Πραγματικά υπέροχα!
Υλικά
1 κεσεδάκι μανιτάρια καθαρισμένα
1 κουταλιά λάδι
αλάτι και πιπέρι
1/4 φλιτζάνι βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί απλώνουμε το λάδι και προσθέτουμε τα μανιτάρια όπου και τα αλατοπιπερώνουμε, ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου μέχρι να καραμελώσουν. Σε μια μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και μόλις αρχίζει να αλλάζει χρώμα αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι και το χυμό λεμονιού. Τέλος, περιχύνουμε τα μανιτάρια.