Μια πανεύκολη συνταγή για αλμυρά muffins που θα λατρέψετε. Ιδανικά για πρωινό αλλά κια για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς αποτελεί ένα χορταστικό και γευστικό σνακ.

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι τυρί κότατζ
  • 4 αυγά ελαφρά χτυπημένα
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 100 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το cottage cheese, τα αυγά, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και μετά το ζαμπόν, το τυρί τσένταρ και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το μείγμα  σε μια λαδωμένη φόρμα για μάφιν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C μέχρι να ροδίσουν, ή για περίπου 25-30 λεπτά.