Μια συνταγή πολύ γρήγορη και ιδανική για να συνεχίσεις την αποτοξίνωση από τις γιορτές χωρίς να υστερεί καθόλου σε γεύση!
Συστατικά:
- 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/4 φλιτζάνι μουστάρδα KYKNOS
- 1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα KYKNOS
- 1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Οδηγίες:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C.
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα KYKNOS, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και το σκόρδο.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Προσθέστε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει.
- Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε ένα ταψί.
- Απλώστε το μείγμα μουστάρδας-μαγιονέζας πάνω από το κοτόπουλο.
- Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να ροδίσει η επικάλυψη.
- Σερβίρετε και απολαμβάνετε!
Η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, o ηγέτης στην κατηγορία των τοματικών προϊόντων, λανσάρει προϊόντα σε δυο νέες κατηγορίες, Μαγιονέζα και Μουστάρδα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες απολαυστικές γεύσεις με την υπογραφή της.
Η KYKNOS εισέρχεται δυναμικά στις δυο νέες κατηγορίες προσφέροντας 6 μοναδικές, απολαυστικές γεύσεις. Η νέα σειρά στην κατηγορία Μαγιονέζα περιλαμβάνει τη Μαγιονέζα Premium, τη Μαγιονέζα Light και τη Mayo Vegan Sauce. Κάθε προϊόν ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του, ενώ οι κορυφαίες πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία καλύπτουν πλήρως την ανάγκη για μία ποιοτική και επώνυμη Μαγιονέζα. Μεριμνώντας για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή ακολουθούν τη vegan διατροφή η KYKNOS προσφέρει την επιλογή light μαγιονέζας με 60% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με την Premium, αλλά και τη Mayo Vegan Sauce χωρίς αυγό και γλουτένη. Τα προϊόντα της σειράς δεν έχουν γλουτένη και μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό πιάτο σε εξαίσιο έδεσμα.
Η Mουστάρδα Mild, η Μουστάρδα Hot και η Μουστάρδα με μέλι είναι οι τρεις νέες γεύσεις που παρουσιάζει η KYKNOS, παραγόμενες από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού. Οι διαφορετικές παραλλαγές καλύπτουν όλα τα γούστα χαρίζοντας μια απαλή, πικάντική ή μια ελαφρώς πιο γλυκιά γεύση συνδυασμένη με τη σπιρτάδα της μουστάρδας. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που χαρακτηρίζει την KYKNOS μετουσιώνονται σε απολαυστικές προϊοντικές προτάσεις που περικλείουν τους θησαυρούς της ελληνικής γης, δίνοντας νοστιμιά στο μαγείρεμα.
Οι δυο νέες προϊοντικές σειρές της KYKNOS κυκλοφορούν ήδη στις μεγάλες αλυσίδες σούπερμαρκετ
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;