Αυτή η σπιτική κρέμα κακάο είναι ιδανική για όλους! Έχει λιγότερες θερμίδες από την πραλίνα φουντουκιού, είναι ιδανική για τα παιδιά σας και είναι και κατάλληλη για vegan! Επίσης, είναι και νηστίσιμη! Η συνταγή για αυτήν την κρέμα κακάο είναι τόσο εύκολη και γρήγορη, που θα σας πάρει κυριολεκτικά λιγότερο από 10 λεπτά να την ολοκληρώσετε.. Τι περιμένετε, λοιπόν; Δείτε τι θα χρειαστείτε για να την φτιάξετε:
Τι θα χρειαστείτε για την vegan κρέμα κακάο;
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας (αυτό που χρησιμοποιείται για την ασιατική κουζίνα) περίπου 400ml δηλαδή
- 4 κτσ κακάο χωρίς ζάχαρη
- 4 κτσ ζάχαρη άχνη
- (προαιρετικά μπορείτε να βάλετε και 1-2 βανίλιες στο μείγμα)
Εκτέλεση Συνταγής
- Ρίξτε τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν τα υλικά κρέμα.
- Βάλτε στο ψυγείο το μείγμα για λίγες ώρες μέχρι να κρίνετε ότι έχει παγώσει. Εάν δείτε ότι δεν «δένει» η κρέμα και χαλάει είναι επειδή χρησιμοποιήσατε πολύ νερουλό γάλα καρύδας. Θυμηθείτε, δεν θέλουμε το γάλα καρύδας που βάζουμε τα δημητριακά μας αλλά εκείνο το παχύρρευστο που χρησιμοποιούν στην ασιατική κουζίνα και έρχεται σε κονσέρβα ή χάρτινο κουτάκι.
- Τοποθετήστε την vegan κρέμα κακάο σε ένα βαζάκι και χρησιμοποιήστε την μέσα σε διάρκεια μίας εβδομάδας. Κρατήστε την στο ψυγείο.