Έχετε δοκιμάσει πιο σο-κολασμένα σοκολατένια μπράουνις; Σίγουρα όχι! Εάν είναι να χαλάσετε την δίαιτά σας, τουλάχιστον κάντε το σωστά! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από αυτό το μπράουνι που κάθε μπουκιά του λιώνει στο στόμα. Ας δούμε πως θα τα φτιάξετε και εσείς:
Τι θα χρειαστείτε για τα σοκολατένια μπράουνις;
- 3/4 λάδι καρύδας (ταιριάζει φουλ στο γλυκό και είναι και πιο υγιεινό από το βούτυρο)
- 1 κουβερτούρα
- 1 πακέτο καστανή ζάχαρη
- 3 αυγά
- 1 κτγ αλάτι
- 3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση Συνταγής
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα μπολ λιώστε το λάδι καρύδας μαζί με την κουβερτούρα στον φούρνο μικροκυμάτων σε χαμηλή φωτιά για μερικά λεπτά.
- Ανακατέψτε την σοκολάτα και το λάδι μαζί με την καστανή ζάχαρη. Ρίξτε και τα αυγά και ανακατέψτε με ένα σύρμα για 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, ρίξτε το αλεύρι και το αλάτι μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Θα πρέπει να είναι αρκετά λιπαρό και «βαρύ».
- Απλώστε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί και ψήστε για 25-28 λεπτά. Όσο λιγότερο ψήσετε τα μπράουνις τόσο πιο ζουμερά θα είναι στο εσωτερικό τους.
- Αφήστε τα σοκολατένια μπράουνις να κρυώσουν πριν τα φάτε. Σερβίρετε με μία μπάλα παγωτό της επιλογής σας και με σιρόπι σοκολάτας. Απολαύστε την κάθε αμαρτωλή μπουκιά χωρίς τύψεις! Είναι τόσο νόστιμα!