Η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και εμείς, ψάχνουμε μία δροσερή, καλοκαιρινή συνταγή. Και την βρήκαμε! Ρεβύθια με φέτα και λαχανικά, που θα σου προσφέρει και γεύση και όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεσαι στο γεύμα σου. Μπορείς να την ετοιμάσεις από την προηγούμενη μέρα, να βάλεις τα ρεβύθια σε ένα τάπερ και να είναι αυτό το γεύμα σου στο γραφείο, την σχολή, το σχολείο.
Την υπέροχη αυτή συνταγή – και πολύ εύκολη – την μοιράστηκε μαζί μας η 3αλφα. Ως πρεσβευτής της μεσογειακής διατροφής για πάνω από 50 χρόνια, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα στοιχεία που συνθέτουν τα πιο γευστικά ελληνικά πιάτα και αποφασίζει να μοιραστεί τέσσερις εύκολες, καλοκαιρινές συνταγές, όπως οι παρακάτω.
Γιατί ελληνικό καλοκαίρι είναι… οι γεύσεις της μεσογείου που ενώνονται με την θάλασσα, είναι η κάθε κλασσική ελληνική συνταγή που έχει ετοιμαστεί με αγάπη βάζοντας τα καλύτερα συστατικά με την υπογραφή της 3αλφα.
Τι θα χρειαστείτε για τα ρεβύθια με φέτα;
- 3αλφα έτοιμα φυσικά! ρεβύθια χονδρά
- 60γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
- 2 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
- ½ κούπα καλαμπόκι
- μαϊντανό κομμένο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση Συνταγής
Βάλε όλα τα λαχανικά και τα έτοιμα ρεβύθια σε ένα μπολ σαλάτας μαζί με ελαιόλαδο και την κομμένη φέτα. Ανακάτεψέ τα να
ενωθούν οι γεύσεις.
Γαρνίρισε με τον φρέσκο μαϊντανό και έτοιμο το πλήρες γεύμα σου!