Μία παραλλαγή στην κλασική αυγοσαλάτα με το υλικό που έχει γίνει εμμονή μας τα τελευταία χρόνια, το αβοκάντο. Το αβοκάντο ταιριάζει πολύ σε γεύση και υφή με το αυγό, έτσι θα πετύχουμε την τέλεια αυγοσαλάτα. Εμείς σας έχουμε την συνταγή για την απλή εκδοχή, ωστόσο εσείς μπορείτε να προσθέσετε όσα υλικά θέλετε, όπως φέτα, τόνο, τοματίνια κτλ.
Τι θα χρειαστείτε για την αυγοσαλάτα με αβοκάντο;
- 5 σφιχτά βρασμένα αυγά
- 2 αβοκάντο
- ½ κτγ σκόνη κρεμμυδιού (να πάρετε, δίνει φοβερή γεύση στα φαγητά)
- ½ κτγ μουστάρδα ντιζόν
- ¼ κτγ πιπέρι
- αλάτι
Εκτέλεση Συνταγής
-
Κόψτε τα αυγά και το αβοκάντο σε κύβους και ανακατέψτε τα σε ένα μπολ με το πιρούνι. Μην ανακατέψετε με πολλή δύναμη, για να μην διαλυθούν εντελώς. Ρίξτε και τα υπόλοιπα υλικά.
-
Εάν δεν θέλετε να φάτε αμέσως την αυγοσαλάτα, ρίξτε λίγο λεμόνι ώστε να μην μαυρίσει το αβοκάντο.
- Καλή όρεξη!