Αυτές οι καυτερές τυρομπουκιές είναι τηγανητές και κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα. Είναι τραγανές και αποτελούν το ιδανικό ορεκτικό σε κάθε τραπέζι.

Υλικά

1 πακέτο τυρί κρέμα

2 φλ τριμμένο τυρί

3  jalapenos

1/4 φλ ψιλοκομμένο μπέικον

2 κ.σ. σάλτσα τσίλι

1/2 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλ τριμμένη φρυγανιά

1 κγ σκόνη σκόρδου

1/2 κγ πιπέρι καγιέν

1/4 κγ μαύρο πιπέρι

1/4 κγ αλάτι

2 αυγά χτυπημένα

Λάδι για το τηγάνι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το τυρί κρέμας με το τυρί, τις πιπεριές που τις έχουμε ψιλοκόψει, το μπεικον και τη σάλτσα τσίλι. Σχηματίζουμε μπάλες και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά. Τοποθετούμε το αλεύρι σε ένα μπολ, τα αυγά σε ένα δεύτερο και σε ένα τρίτο την τριμμένη φρυγανιά, τη σκόνη σκόρδου, το πιπέρι καγιέν, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα. Αφαιρούμε τις τυροκροκέτες από την κατάψυξη και τοποθετούμε διαδοχικά στο αλεύρι το αυγό και την φρυγανιά. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.