Αν σου αρέσει το καλαμπόκι όσο και σε μένα τι θα έλεγες να δοκιμάσεις μια διαφορετική συνταγή; Μετά από αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει τελείως ο τρόπος που το ετοιμάζεις.
Υλικά
8 κομμάτια από καλαμπόκι
Νερό
1 φλιτζάνι πλήρες γάλα
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 ράβδος ανάλατο Βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε καλά το καλαμπόκι και το τοποθετούμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα που την έχουμε γεμίσει με νερό βραστό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, τη κρέμα γάλακτος, το βούτυρο, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι ενώ χαμηλώνουμε τη φωτιά και παράλληλα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ζεσταθεί το γάλα και να λιώσει το βούτυρο. Μαγειρεύουμε το καλαμπόκι για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε γαρνίροντας με μαϊντανό.